Hundepension – bestil en hundepasning i forbindelse med ferie

​Er det tid til ferie, skal du holde nytårsaften eller andet? Der kan være mange årsager til at få passet sin hund. Vores hundepension er for dig, der bor i  Midtjylland i nærheden af Viborg, Skive, Bjerringbro og Silkeborg, og som leder efter et hundehotel med de bedste forhold.

Hundepasning i trygge rammer

Vi gør meget ud af at få en god kontakt med din hund, så den føler sig tryg og godt tilpas i pensionen.

Vores hundepension består af to afdelinger, der begge er opvarmede. Vi tilbyder desuden en varmelampe til svage hunde. Til hver boks er der adgang til egen løbegård, og alle hunde bliver luftet i snor om morgenen. En ekstra luftning kan tilkøbes.

Vi fodrer med tørfoder fra UniQ, men ønsker du at medbringe dit eget foder, er det også en mulighed.

Information om vaccination

Din hund skal være vaccineret for at få en plads i vores hundepension – også mod kennelhoste. Husk derfor at medbringe hundens sundhedsbog samt vaccinationstest ved ankomst.

Information om medicinering

Vi sørger for at give din hund den nødvendige medicin under opholdet, hvis den har brug for det. Bliver din hund syg under opholdet, sørger vi også for dyrlæge for ejerens regning.

Priser på et ophold på vores hundepension

Vi tilbyder følgende priser på et ophold på vores hundepension. Alle vores priser gælder pr. påbegyndt døgn.

  • 1 hund i boks: 150 kr.
  • 2 hunde i samme boks: 230 kr.
  • 3 hunde i samme boks: 275 kr.
  • En ekstra tur eller luftning og leg på hundelegepladsen: 35 kr.

Du kan læse mere om vores priser her.

​​Anden information om pasning af hund

Det er en forudsætning for et ophold på vores hundehotel, at din hund er lovpligtigt ansvarsforsikret. Din hund skal desuden være fri for utøj som lopper og tæger ved ankomst til pensionen. 

Vi gør alt, hvad vi kan, for at give din hund et rart ophold hos os. Du kan også selv hjælpe med at gøre oplevelsen nemmere for din hund – for eksempel ved at medbringe en kurv eller et tæppe, som hunden kender hjemmefra. På den måde vil din hund føle sig mere tryg.

Bestil en plads på vores hundehotel

Hvis du leder efter et ophold til din hund, mens du er på ferie eller holder nytår, så tøv ikke med at booke en tid. 

​Gårsdal Katte- og Hundepension | Gårsdalvej 24, 8800 Viborg | Telefon: 86 64 72 32 | Mail: fam_smed@hotmail.com | CVR: 10634806